fredag 2011-09-02 21:54

Känner mig så ensam!!! Vill skriva så mycket men vet inte vem som läser (google translate........). Just nu vill jag bara hem till personer som älskar mig och som finns där.

Kommentarer
Postat av: Erika

Försök att byta? Tycker att det låter jättekonstigt att du blivit placerad i en by med endast mormoner! Det är ju en JÄTTESTOR omställning ifrån Sverige och jag kan tänka mig att deras levnadssätt är raka motsatsen från vad du är van vid och uppväxt med.

Tänk på att du är där för att få en så bra upplevelse som möjligt, så du borde ju egentligen känna att du har det hur bra som helst, att du lever livet och inte alls tänker på dina nära i Sverige! Du har betalat för det här året, så då borde detta bli det bästa året i ditt liv! :)

2011-09-03 @ 13:46:57
URL: http://erikahej.blogg.se/
Postat av: Amanda

Fast jag hoppas att du förstår att de e väldigt många i U.S.A som fastar och går till kyrkan varje söndag osv, det är en del av deras kultur likasom Sverige har sin kultur. Men jag tkr de låter jättetråkigt, vågar du inte snacka med dina värdföräldrar och säga att du känner dig enormt begränsad osv?

2011-09-04 @ 19:24:10
URL: http://itsmenotyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0