Måndag 2011-10-10 15:39

Spenderade helgen i Salt Lake City med min vfamilj och Julie, utbytesstudent från Kina. Anledningen till att vi åkte upp var för att kolla på min vsyster som hade en kör konsert i SLC. Lyckades övertala min vmamma att vi skulle åka lite tidigare och shoppa innan konserten. För en gångs skull hittade jag faktiskt kläder osv som såg bra ut! Inte för att jag köpte kläder men i Parwan/Cedar finns inte ett skit. Köpte skor, parfym osv. Och mat! Är kär i Panda express. Säkert 6000 kalorier per portion eftersom att allt kött är friterat, men det är asgott! Efter några timmars shopping åkte vi till konserten. Den var vacker, dock var stolarna var sjukt obekväma och jag kunde inte tänka på annat än att min rumpa domnade bort, men annars var det bra.
Sen åkte vi till "thanksgiving point". Där fanns massa utomhus "attraktioner", eller vad vi ska kalla dom. Man fick välja mellan ett skratt-pass och ett skräck-pass. Jag och min vbror valde skräk-passet. Det fanns 6 olika attraktioner man kunde gå igenom med riktiga utklädda människor. Första var lång och man gick igenom massa olika skräckfilmer ute på ett majsfält, typ the ring och en kille som jagade en med motorsåg och mask osv. Sen fanns det en med clowner, en med massa stängsel, en genom ett monsters mage och en laborynt. Typ som Harry Potter. Det var mörkt och massa dimma. Sen sprang en kille med motorsåg runt ch jagade alla i laborynten. Det var seriöst omöjligt att hitta ut och rätt som det var så försvann min vbror. Jag fick vandra runt i mörkret bli jagad av motorsåg-killen ensam i typ 5 minuter innan jag hittade ut.. Sen köpte vi mat och åkte hem till min vmammas syster och sov där.
Söndag följde vi med till kyrkan. I young women pratade vi om att dejta. Haha det var så kul. Lektionen var en timme och under hela den tiden pratade dom om hur man inte dejtar under 16 år, och då får man bara grupp dejta, när man är 18 får man dejta en kille ensam, man får inte dejta någon som inte är medlem i kyrkan, inget pussandes och kramades för det förstör förhållandet, absolut INGET ligga ovanpå eller under varandra, man måste vara hemma innan kl 12 för efter det så kan dåliga saker hända och att man ska egentligen dejta 100 killar innan man kan välja vem som är den rätte och så disskuterade alla om vilka krav ma ska ha på killen. En kvinna var där och berättade om att när hon och sin man dejtade så rörde dom inte varandra fysiskt. När dom gifte sig så pussades dom inte när dom såg på film osv, utan bara en puss när dom sa hej och hejdå. Och det är jätte viktigt att sätta upp sådana regler för annars kan pinsamma situationer uppstå och att röra varandra är inte bra för förhållandet.
Sen åkte jag, vmorfar och Julie till IKEA och ett kinesiskt supermarket. Jag köpte kola snören och annas pepparkakor på IKEA och sen åt vi lunch där. Det var nästan det bästa på hela helgen!! På kina marketet, där Julie köpte asiatiska produkter till 100 pers, frågade jag på skoj Julie om hon åt hund. Hon typ "No I dont usually do that, only 5 or 6 times, its very expencive" Haha.. Fattar inte hur man kan äta en hund!?
På kvällen åt vi middag hos min vmammas andra syster. Sen, 3 timmar senare än beräktnat, åkte vi hem. När vi åkt 30 minuter frågar min vmamma om Julie tagit med sin mat som hon lagt i frysen där vi åt middag "OH NOO" skriker hon och så var det bara att vända. Haha.. Kunde knappt sova i bilen hem, vilket hade varit bra under en 4 timmars resa. När jag väl somnade vaknade jag av att min vbror sparkade mig i huvudet i sömnen. Så gick det med det.
Idag har vi haft matte prov. Jag tog inte med mig några böcker men såklart fick vi ha alla anteckningar och övningstestet när vi gjorde provet. Alla utom jag då.. Skulle aldrig hända i Sverige. Men vi får halva lektionen nästa a-day att fortsätta med provet, räknar i alla fall inte med att klara g. Hehe

Kommentarer
Postat av: Amanda

Är detta om din nya vfamilj eller är det fortfr den gamla du skriver om? Haha hänger inte med...:)

2011-10-11 @ 12:15:55
URL: http://itsmenotyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0